Bodega Can Mas: qui som i què fem

11/04/2018

Qui som

Bodega Can Mas som una petita empresa familiar que va començar a produir, distribuir i vendre vins i caves des de l’any 1979. Les nostres instal·lacions es troben al municipi de Vall-llobrega, on us convidem a veure el nostre procés d’embotellament i d’etiquetatge dels nostres productes. A més, a la nostra botiga podeu trobar un ample assortiment de licors, productes relacionats amb el vi i, per descomptat, els nostres vins i caves que podreu tastar per a gaudir d’una experiència completa. I sinó podeu vindre fins a Vall-llobrega, teniu la possibilitat d’encarregar els nostres Vins Can Mas per internet a la nostra botiga online.

Actualment, la nostra empresa està dirigida per Dolors Mas i la seva família que continuen amb la tradició familiar però també modernitzen la bodega per a donar millors productes i major qualitat als nostres clients.

 

Què fem

A Can Mas ens agrada cobrir les necessitats que els surten als nostres clients. Per això, quan els restaurants i bars de la zona van augmentar la seva demanda de vins més econòmics per a poder incloure’ls en els menús, nosaltres decidirem vendre vins a granel a fi d’abaratir els preus.

 

Varietats

Els Vins Can Mas tenen una gran varietat, podeu trobar des de vins per a prendre un aperitiu fins a vins per a acompanyar els postres. Dins de la categoria de vins aperitius podeu trobar Porto, Xerès, Màlaga i Fino; en els vins de postres destaquen la Mistela, el Moscatell, la Garnatxa, el Vi de Misa i el Vi Ranci i en els vins més especials trobareu els Vins d’Autor, els Vins Lolita i els Vins Extra entre altres. A més, podeu gaudir del nostre Cava Brut i Cava Brut Nature.

 

Personalització de vi

I com que el vi és un dels regals més sol·licitats per a celebracions com bateigs, comunions, reunions d’empreses o casaments, la personalització de vi és una forma original de donar-li un toc original a un dels regals més tradicionals. Primer, escolliu la ampolla de vi que més us agradi i després podeu fer-nos arribar el text i la imatge que desitgeu que aparegui a la vostra etiqueta i nosaltres ens encarregarem que quedi perfecte.