Avantatges de comprar vi per internet

11/04/2018

Amb l’arribada de les noves tecnologies, molts són els avanços que hem aconseguit en els diferents camps socials i econòmics. El comerç de vi, per exemple, ha evolucionat de la venda en botigues físiques a les botigues de venda online. Però, quins avantatges hi ha en comprar vi per internet?

 

Geografia

El primer avantatge és que pots comprar vi des de qualsevol part del món, les nostres bodegues envien a tota Espanya però especialment a Catalunya ja que és la comunitat autònoma on es troben les nostres instal·lacions. A més, tens la possibilitat de fer la teva comanda des de qualsevol dispositiu que tingui connexió a internet com una tableta, un portàtil o un mòbil intel·ligent.

 

Disponibilitat

La disponibilitat horària és molt més ampla en internet ja que pots fer la comanda les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any perquè no hi ha un horari de tancament. La disponibilitat dels productes també és millor ja que no has de tornar a la botiga si el producte desitjat no es troba, normalment hi ha de tots els productes i si no hi ha tardaran una mica més en enviar-te la comanda però l’enviaran tota d’una vegada i avisant-te prèviament de la demora del producte.

 

Millor economia

Comprar vi per internet també es beneficiós perquè estalvies diners, hi ha moltes ofertes que milloren les condicions econòmiques com descomptes per comprar més quantitat, promocions d’alguna ampolla gratuïta quan arribes a una quantitat determinada de diners o ofertes exclusives.

 

Benestar

A més, un altre avantatge és la comoditat que suposa no haver de desplaçar-se per a comprar vi, pots rebre-ho fàcilment a casa. A banda del desplaçament, també estalvies temps perquè no has de fer fila i diners perquè t’estalvies els diners de la gasolina. La millor cosa és que si tens qualsevol dubte sempre pots posar-te en contacte amb ells per mitjà del correu electrònic info@vinscanmas.cat o el telèfon 972 60 14 51 i rebràs una atenció personalitzada.

Esperem que us animeu a provar el nostre servei de venda per internet!