CAN MAS

La bodega de vins can mas, es una petita empresa de distribució i venda de vi a granel, on tradicionalment embotellem vi, cava i vins generosos sota la nostra marca i etiqueta, alhora que també venem productes relacionats amb el món del vi.

Breu Historia de la Bodega:

La Bodega de Vins Can Mas es remunta a l’any 1979 , on el pare de l’actual propietària comença l’activitat de venda de vins a granel, caves i licors.

El desenvolupament del turisme de la  Costa Brava comporta un augment de la demanda per part de bars i restaurants a la recerca de vins econòmics que els permetin complementar i servir dins el preu d’un menú i a partir d’aquest moment i per cobrir la demanda, el vi a granel  comença el procés d’embotellatge sense etiquetar.

Davant  la satisfacció dels clients i l'augment constant de vendes, es decideix  etiquetar el producte com a vi de taula sota la marca Vins Can Mas.

L’empresa actual

Es tracta d’una ’Empresa familiar, regentada per la Dolors Mas i que juntament amb el seu marit i família, prossegueixen i modernitzen la bodega amb la fi de continuar amb el llegat familiar, fer-lo creixer i més endavant poder-lo transmetre a les seves filles.

Instal·lacions

La bodega disposa de les instal·lacions pròpies al municipi de Vall-llobrega (Baix Empordà) molt a prop de importants municipis turístics, com poden ser Palamós, Palafrugell, Pals o La Bisbal d'Empordà. Està situada al bell mitg de la Costa Brava centre.

A la botiga, les botes, les tines d’emmagatzematge dels vins, i un ampli estoc de licors i productes relacionats amb el ví, conviden als nostres visitants a gaudir de l'experiència i a tastar els nostres vins.

En el recorregut de la bodega podreu veure el procés que seguim a de la planta d’embotellament i etiquetatge dels nostres vins.

Us hi esperem